3. helmikuuta 2014

Viikonloppu


lauantai 1.2.
Lauantaina oli Veeran kaveri yötä ja saimme paljon haleja ja paijauksia illan aikana. Veeran sisko lakaisi meidän aitauksessa olleet papanat samalla, kun hän itse järjesteli työpöydän laatikoitaan. Yhden niistä valtasivat meidän herkut, valjaat ja hihnat, jotka ennen lojuivat milloin missäkin päin huonetta.

sunnuntai 2.2.
Sunnuntaina Veera kävi katselemassa Mustissa ja Mirrissä josko löytäisi meille jotain kivaa kahdella joululahjaksi saamallaan 20e lahjakortilla. Hän löysikin kivan 40e maksavan kuljetusboksin, mutta oli unohtanut ottaa toisen lahjakorteista mukaan. Veera taitaa siis käydä noutamassa sen myöhemmin. Säät olivat lauhtuneet perjantaista, joten pääsimme käymään ulkona. Aloitimme myös kuvaamaan tavaroitamme, mutta yli puolet on vielä jäljellä. Aiomme siis tehdä tavaroidemme esittelyn kuvina, mutta ainoa pieni ongelma on ettei Veeran kamera toimi sisällä ja tavarat on kuvattava ulkona valoisan aikaan. Huomenna hänellä on kuitenkin koulua vain kolmeen, joten aikaa kuvata on ainakin tunti. :)

Miten teidän viikonloppu meni? Vietittekö tekin aikaa ulkona?

Puput

P.s. Pahoittelemme kuvien puutetta, mutta viikonloppuna ei kukaan oikein kerennyt kuvailemaan ja tänään Veera oli kotona vasta puoli viideltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!