19. helmikuuta 2014

Toivekuvia?

Päätimme jo ajat sitten tehdä toivekuvapostauksen, jonka kertomisen saamme vihdoin postaukseen asti. Jos joku katsoi kuulumisvideomme, niin siinäkin mainitsimme asiasta. Nyt kuitenkin saa siis alkaa ehdotella toivekuvia ja ellei joku tiedä niin idea on yksinkertaisimmillaan tämä; te pistätte kommentilla kuvaehdotuksia (esim. "paras kuva pyrystä", "kanien lempipaikka" yms.) ja minä teen postauksen, jossa olen ottanut tai valinnut jokaiseen  ehdotukseenne sopivan kuvan. Toivekuvaehdotuksia siis vain tulemaan! 


Huomenna taitaa tulla uusia kuvia pupuista ja joitain kuulumisia riippuen siitä tapahtuuko meille mitään ihmeellistä :D.

Veera ja puput

11 kommenttia

 1. Eka kuva Pyrystä, paras kanien tavara, söpöin kuva kanista, turhin kanin tavara, hauskin kuva kanista, kanien häkit, Pipsan lempipaikka, kaunein kuva Pepistä ja kaniesi valjaat. :)

  VastaaPoista
 2. kanien lempilelut, kanien ruokakipot, kanien ruoka, kanien valjaat, Kanien juoma pullo, kanien lempipaikat, kanien lempi ruoka/herkku, Pyrystä paraskuva, Pepistä paras kuva, Pipsasta paras kuva, Paras kuva sinusta ja kanistasi, Oma suosikki kuvasi kaikista kuvista joita kaneista olet ottanut, tos nyt jotaiin:D(toivottavasti ei menny iha ohi aiheen...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan paljon ideoita, kiitos!!

   Poista
 3. 10 kuvaa pepistä...
  2 päivän ruuat jotka annat kaneille...

  VastaaPoista
 4. Hassuin kuva kanistasi, tunteita herättävä kuva :) En pistänyt montaa, koska en keksi xD

  VastaaPoista
 5. Moi
  Tää ei liity tähän mutta saanko mainita blogisi mun blogissa??

  pepitakaunotar.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sielä on postaus jossa mainitsen blogisi osoitteen.
   Voit mennä katsomaan sen.

   Poista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!