20. helmikuuta 2014

Pyry, pieni eläkeläinen

 (kuvassa Peppi) Heipsan! Nyt tulee taas vähän "normaalimpaa" postausta. Kuulumisia ei hirmuisesti ole, mutta kerron silti mitä Pyrylle kuuluu.

Pyry on aina ollut pienestä pitäen "löllykkä" ja todella ihmisystävällinen. Lähiaikoina vanhetessaan hän on vielä rauhoittunut entisestään. Tämä poika aina ihmisaskelia kuullessaan alkaa etsimään ihmistä, jolta kerjäisi silittelyjä ja rapsutuksia. Hän onkin saanut oikein superpaljon huomiota, josta on ollut onnellinen ja nauttinut täysin siemauksin. Nukkuakin tämä pupu on alkanut, vaikka ainakin minun tyttöpupujeni (Peppi ja Pipsa) tapoihin ei ole ikinä kuulunut nukkuminen. Joskus jostain olen jopa selvitänyt, että kanit eivät yleensä nuku vaan torkkuvat puoliksi hereillä, saaliseläimiähän ovat. 

Pyry on siis meidän talon pieni eläkeläinen ja ensi kevään/kesän JKJY:n näyttelyn (jos nyt vain tulisi) jälkeen saa herra alkaa myös vähentää tämmöistä "turhia" reissuja ettei vain stressaantuisi liikaa. Näyttelyistähän on tykännyt aina aivan hirveästi, joissa nauttii tuomarin käsittelystä, mutta ne automatkat (etenkin pitkät sellaiset) eivät ole varmaan minkään kanin mieleen.

Huomenna alkaa tosiaan minun hiihtolomani ja kanien kanssa on paljon aikaa olla! Toivekuvapostaus tulee luultavasti ensiviikolla, mutta kuvatoiveita saa ja pitää vielä laittaa tänne!

Veera ja Pyry-herra


4 kommenttia

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!