25. helmikuuta 2014

Puomien tuunausta

Eilen pääsin vihdoin maalaamaan esteidemme puomit, joita oli yhdeksäntoista. Isä kävi nimittäin maalikaupassa ostamassa kolme todella söpön väristä spray-maalipurkkia: pinkkiä, vaaleansinistä ja lilaa! Lopputuloskin sopi hyvin yhteen valkoisiksi maalattuihin esteisiin.

Puomit piti kuitenkin hioa ennen maalausta, koska meillä ne ovat tehty muovisista sähköputkista, joihin ei olisi muuten väri tarttunut kovin hyvin. Hioessani puomeja isä teki harsosta "maalausteltan" johon maalipöly jäi hyvin kiinni eikä sotkenut jokapaikkaa.

Puomit maalasi (yllätys-yllätys) myös  isä, joka auttoi projektissa monessa vaiheessa. En siis saanut maalausvaiheesta yhtään kuvaa, mutta lopputuloksesta voin pari laittaa. Pimeä tuli kuitenkin nopeasti ennen kuin tajusin ottaa kuvia puomeista kiinni esteissä, mutta siitä on parempia kuvia luvassa lähiaikoina, kun päästään hyppimään. Tällä hetkellä lumi sulaa kovaa vauhtia, mutta vesi on jäätynyt niin, että se peittää koko pihan. Ennen kuin jää sulaa ei siis ulos päästä kuitenkaan hyppimään.

Veera ja (ehkä joskus jopa hyppimään oppivat) hyppypuput

8 kommenttia

 1. Ihania puomeja, kivan värisiä! :) Toosi hyvä postaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin pidän kovasti noista väreistä :)

   Poista
 2. Ihanan värisiä puomeja! :)

  VastaaPoista
 3. Vau, minkä näköisiä puomeja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli niistä kyllä aika hienoja :)

   Poista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!