23. helmikuuta 2014

Puhelinkuvilla höystettyä jaarittelua ruoista

Miten kahden päivän postaustauko voi tuntua näin pitkältä ajalta? Aivan kuin olisi ollut viikon postaamatta. Olen nykyään todella riippuvainen blogien lukemisesta ja postauksien kirjoittamisesta, mutta perjantaina eikä eilen ole kerennyt. Nyt on onneksi (vihdoin ja viimein) hiihtoloma, joten postatakin kerkeää. Sain muuten uuden puhelimen, josta johtuu nämä tämän postauksen puhelinkuvat.. Oli pakko päästä kokeilemaan :'D.

Viikonloppu on mennyt meillä ihan hyvin. Kanit ovat saaneet runsaasti huomiota (niin kuin aina), mutta ulos emme ole kerenneet mennä ulkoilemaan. Ensi viikolla sitten! Sen sijaan Pyry on juoksennellut aitauksensa lisäksi paljon myös Veeran huoneessa vapaana. 

Meillä on taas vaihteeksi ollut ruoassa ongelmia. Tuntuu, että joutuisi kokoajan vaihtamaan ruokia edestakaisin. Osa on saattanut lukea blogistani aiemminkin postausta (syksyllä), jossa olen kertonut vaihtavani ruoan RR:stä Oxbowhun, koska epäilin pussista tulleen kotiimme koiperhosia, jotka ilmestyivät pussin ostamisen jälkeen taloon ja lähtivät, kun ruoan syöttäminen lopetettiin. Silloin yksi kerta saattoikin olla vielä sattumaa, mutta entäs sitten kun vaihdoin Oxbown jälkeen takaisin Rabbit Royaliin ja ötökät palasivat? Olin juuri kerennyt kuulumisvideossa huokaista helpotuksesta, että tällä kertaa ruoka on toiminut meillä hyvin ongelmitta. En taida olla kuitenkaan vaihtamassa enään takaisin Oxbowhun, koska Rabbit Royalen olen todennut paljon paremmaksi noita ötököitä lukuun ottamatta. Täytyy vain alkaa säilyttämään pussia ulkona ja sisällä pelkästään suljetuissa astioissa. Onko kellään ollut vastaavia kokemuksia? Eihän niitä koiperhosia välttämättä ulkokanilassa tmv. huomaa, mutta meillä kanit asuvat sisällä minun huoneessani.

 Huomenna tulee toivekuvapostauksen 1. osa!

♥:llä Veera, kanit ja koiperhoset

6 kommenttia

 1. Outoa! Meillä noita pikkutihulaisia ei ONNEKSI ole ainakaan vielä ollut... Meillä säkki on auki, eikä ongelmia?? Tolla sun kännyllä tulee parempia kuvia kun kameralla (mun mielipide), koska noi on paljon valosempia, kiva postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille sattuu sitten aina tuommoinen virheellinen säkki :P. Minunkin mielestä tällä uudella kännykällä saa tosi hyviä kuvia!! Edellisellä en ois voinu kuvitellakkaan ottavani blogiin kuvia, mutta nämä ovat tosiaan pienen muokkauksen jälkeen kuin kameralla otettuja :). Et ole siis ainoa mielipiteesi kanssa (y)

   Poista
 2. Kannattaa laittaa se ostettu pussi avaamattomana muutamaksi päiväksi pakkaseen niin kuolee kaikki perhoset ja niiden munat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan huikea idis, kiitos tuhannesti ano :*

   Poista
 3. Ompa upea ulkoasu tässä blogissa! Liityin lukijaks ja jään odottelemaan uusia kirjoituksia :)

  Jos kiinnostaa, niin käy kurkkaamassa minunkin kaniaiheista blogia:
  http://kisunkanit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Menen katsomaan blogisi ja liityn jos vaikuttaa hyvältä :).

   Poista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!