7. helmikuuta 2014

Kuvia ja kuulumisia + Mistä ostan kanieni tavarat?

Meidän viikko on mennyt todella hyvin. Viikonloppuna meidän olisi tarkoitus postatakin enemmän, koska viikolla on ollut kaikkea kivaa tekemistä. Pakkaset ovat lauhtuneet kovasti eli ulkoilemaankin olemme päässeet runsaasti! Pipsa on oppinut ulkoilemaan pihassa nätisti ilman valjaita; sisälle mennessäkään ei ole kiukutellut yhtään. Pyry osaa jopa mennä ulko-oven luokse, kun tahtoo mennä sisälle!

Tänään minä ja Venla-siskoni kävimme ulkona kuvailemassa jokaista kania (Pyryn ja Pipsan kuvia ylhäällä), koska koulukin loppui niin aikaisin. Tällä kertaa Venlan Hertta-pupukin pääsi kameran eteen, tämän neidin sekä Pepin kuvia julkaisen täällä varmaan viikonlopun aikana. Lähiaikoina olen myös tekemässä ruokiemme esittelyä (kuvina ja teksteinä) niin kuin joku taisi toivoa.

Lopussa vielä vastaan kysymykseen, johon olen vastannut kommenteissa monta kertaa: Mistä ostan kanieni tavarat?  Yleensä ostelen niitä Mustista ja Mirristä tai Faunattaresta, mutta kaikista eniten niitä löytyy kirpputoreilta, joiden ympäröimänä asumme. Lähes aina siellä käydessä löytyy jotain uutta: pyyhkeitä, mattoja, tyynyjä, heinätelineitä (kummatkin tällä hetkellä käytössä olevat heinätelineet ovat kirpparilta)... Niistä löytyy kaikenlaista, jos vain osaa käyttää mielikuvitusta! Ei kaikki ole välttämättä suoraan kaneille tarkoitettu, joten turha on etsiä tavaraa, jonka hintalapussa lukee esim. "kanin matto". Tässä siis vastaus monen miettimään kysymykseen, jota en tietenkään ihmettele, koska kaikilla ei välttämättä ole montaa kymmentä pyyhettä kaneille :).

Veera + pupulit

P.s. Huomenna tulee arvonnan tulokset! ;)

3 kommenttia

  1. Haastoin sut mun blogissa :)

    elainten-elamaa.blogspot.com

    VastaaPoista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!