19. tammikuuta 2014

Viljelyä

Ihan ensimmäiseksi tahdon kertoa, että Peppi kirjoittaa tarinansa toisen osan tässä parin päivän sisällä. Älkää siis luulko hänen unohtaneen sitä, vaikka tämä postaus ei liity mitenkään Peppiin ;).

Tänään Veera päätti istuttaa kissanruohoa meitä varten, että saisimme (sitten sen kasvettua) vähän vaihtelua normaaleihin tuoreruokiimme. Siemenet löytyivät jostain varastosta pääsiäisen jäljiltä, koska hän viljelee silloinkin kissanruohoa rairuohon sijaan. Pääsemme siis pääsiäisen aikoihin aina nauttimaan näitä herkkuja, joten miksikäs ei välillä muutenkin. Kissanruohoahan saamme tosiaan syödä, koska se on täysin vaaratonta meille kaneille. Pussissa luki niiden itävän 7-10 päivää, jonka jälkeen niitä voi alkaa leikata meille (tai pussin mukaan kissalle). Toivomme vain, että Veeran kastelutaidot ovat kehittyneet viime kerrasta, jolloin ruohot homehtuivat..

Pipsa-pupu

P.s. Suvin blogissa (http://pikkuisetpitkakorvat.blogspot.fi) on kiva arvonta :)


3 kommenttia

 1. harmi et silloin se homehtui, ja tiedätkö et saako marsuille antaa kissan ruohoa.
  se banneri on upee,saat olla mun bannerin tekijä.kerrotko vähän hermeliinistä tai voitko tehä postauksen siitä? koska aijon ehkä hankia hermeliinin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että saa :). Ja kiva että pidit bannerista! Voin kyllä tehdä hermeliineistä ensi viikolla rotuesittelypostauksen, hyvä idea :). Luulen sen tulevan ehkä keskiviikkona, jos huomenna tai tiistaina tulee Pepin tarinan toinen osa :).

   Poista
 2. kiva <3 koska EHKÄ aijon hankkia kaks hermeliini tyttöä <3 .

  VastaaPoista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!