1. tammikuuta 2014

Tervetuloa 2014

Vuosi 2013 oli ja meni. Meillä se sujui normaaliin tapaan kanimaisissa merkeissä (niin kuin aina). Blogia päivitettiin, näyttelyissä käytiin, estehyppy aloitettiin, leppoisia kaninpäiviä vietettiin eli viime vuosi muodostui kaikesta, mitä toivoimme. Mitään suurempia murheita ei meillä kuin Veerallakaan onneksi ollut.

Nyt on tosiaan jo vuosi 2014. Eilen ulkona ammutiin valtavasti ilotulitteita, mutta me emme niitä luontevasti nähneet. Tökötimme vain aitauksessa kuunnellen pamauksia, jotka eivät meitä haitanneet, koska tiesimme etteivät ne ole vaarallisia. Veera kävi välillä tarkistamassa, että onhan meillä varmasti kaikki hyvin ja niin meillä näytti olevan. Herkkujakin saimme paljon uuden vuoden kunniaksi, joka oli hauskaa kuten myös se, että Veera silitteli ja rapsutteli meitä vielä kello kahdelta yöllä. Muilla tavoilla ei uusi vuosi meidän arjesta eronnut.

Viime vuosi oli tosiaan kanimainen, mutta toivomme ensi vuodesta vielä kanimaisempaa (se ei tietenkään ole kovin haastavaa, olemmehan itsekin kaneja..)! Suunnitelmissa on ainakin, että Veera ja hänen ystävänsä Suvi pitävät kanileirin (jos olet kiinnostunut klikkaa -> tästä), meille tulee kaveriksi ainakin yksi uusi puputti ja esteilyn kanssakin pitäisi ryhdistäytyä. Viime vuonna kerkesimme käydä vain kahdissa näyttelyissä (Häkkilässä ja Äijälässä), mutta nyt pitäisi niissäkin kierrellä hieman enemmän.

terveisin: Pyry, Peppi ja Pipsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!