31. tammikuuta 2014

Tammikuun lopun höpöttelyt

Moi kaikki! Tänään Veera käytti meitä jokaista ulkona purkamassa energiaa, jota meille oli viikon aikana kertynyt oikein kunnolla! Aitauksemmekin hän siivosi myös aivan puhtaiksi, koska hänen kaveri tulee huomenna yöksi. Viikonloppuna saattaa tulla meidän päivä kuvina, jos jaksamme / muistamme / kerkeämme tehdä.  Tuntuu, että viime viikonlopusta olisi ikuisuus, mutta aika menee silti hirveää vauhtia! Viikonloput ja lomat ovat aivan lempiaikaamme, koska silloin Veera kerkeää olla kanssamme paljon. Arkisin koulu vie hänen ajastaan suurimman osan, mutta jaksaa hän silti meitä paijailla ihan mukisematta. Emme taida sitä silti ihmetellä, olemmehan maailman söpöimmät puput <3.

Helmikuulle ei meillä ole mitään suurempia suunnitelmia. Näyttelyitä ei ainakaan Veeran mukaan ole tulossa tänne päin, joten seuraavaksi menemme varmaan PetExpoon. Toivottavasti pakkaset hieman lauhtuisivat niin ulkonakin pystyisimme ulkoilemaan enemmän kuin nyt. 

Estelinjalla meillä menee myös ihan hyvin. Pepillä on hieman liikaa virtaa ja Pipsa on vähän liian hidas, joka ei tietenkään haittaa näin harjoituksissa :). Pyry on innostunut hyppimään oikein kunnolla, mutta hän on niin vanha ettei Veera päästä tätä herraa paljoa esteille. Välillä hyppimisestä ei kuitenkaan ole mitään haittaa, niin hyvässä kunnossa Pyry kuitenkin on!


Pyry, Peppi ja Pipsa

10 kommenttia

 1. Kiva ja pitkä postaus (jota olen odottanutkin:D) ! Haluisin itte kanssa PetExpoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kun joku osasi jopa odottaa tätä :D. Mä aion mennä PetExpoon Pipsan kanssa :)

   Poista
  2. kiva! Voitko tehä:
   Kanien tavara esitely kuvina ja tekstinä...

   Poista
 2. Ihania pupusia! :3 Ja itsekkin haluaisin kanien tavaroista kuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tuo postaus on varmasti tulossa lähiaikoina :). En olisi itse tullut keksineeksi, mutta postaustoiveita saa tosiaan laittaa ja toteutan niitä aina mahdollisimman pian :).

   Poista
 3. Viikonloppuna on lupailtu alkavan lauhemmat säät, toivottavasti pitäisi paikkansa :)

  VastaaPoista
 4. pipsa ja peppi on maailman söpöimpiä kaneja!!! <3
  on pyrykin ihana!!<3

  VastaaPoista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!