3. tammikuuta 2014

Esteilyä ulkosalla

Tänään hypimme esteitä ulkona (jonne oli satanut hieman lunta!) niin kuin kuvista ja otsikosta saattoi joku jo päätellä, mutta emme jostain syystä hyppineet yhtä hienosti kuin aiemmin sisällä. Saattaa tietenkin johtua siitä, että oli viileää (0 astetta) sekä nämä olivat ensimmäiset ulkotreenimme. Oli Veera meihin kuitenkin ihan tyytyväinen! Pipsa hyppi hyvin vaikkakin aika kömpelösti, Pyryä kiinnosti enemmän ruoho ja Peppi tajusi, miten hauskaa esteiden kiertäminen on.

Aamulla Veera siivosi häkkimme, aitauksen ja ulkohäkin, jonka hän tahtoisi sisälle kaninpoikasta varten. Hän suunnitteli, että jakaisi aituksen kahtia ja ottaisi tehdashäkit kokonaan pois käytöstä. Ellei Veeran isä anna hänen tuoda ulkohäkkiä kaninpoikaselle niin sitten toinen tehdashäkeistä pääsee siihen käyttöön. Poikasten pitäisikin syntyä huomisen ja tiistain välisenä aikana, joten pistäkää kaikki peukut pystyyn!

Terveisin: ulkona (toivottavasti joskus)  hyppivät estepuput :3

8 kommenttia

 1. ääw ♥ supersöpöjä kaneja :3 haha

  → janettaaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ekaks, mun pitää sanoo et tää ulkoasu on ihan älyttömän sulonen! :3 Noi kanit on myös alyttömän sulosia ja mäki haluaisin kanin, mut mulla ei olis aikaa sille :c Tää blogi on kivan omaperänen, ku kerrot kanien näkökulmasta. En oo toiseen samanlaiseen blogiin törmännyt. Mä huomasin myös sen sun toisen blogin ja seki oli kivan näkönen, mutta tykkäsin enemmän tän blogin ulkoasusta. :) Sun kirjoitustyyli on hyvä ja sitä on kiva lukea. Sulla mahtaa olla kivoja ja hauskoja hetkien noiden söpöläisten kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pitkästä kommentista <3. Kiva kuulla että pidät blogistani! Kanit on kyllä suloisia elukoita ja minulla on tosiaan aina kaikkea kivaa touhua niiden kanssa :3.

   Poista
 3. Supersöpöjä kaneja! <3 ja tää blogin ulkoasu on tosi hieno :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minä ja kanit kiitämme <3

   Poista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!