8. joulukuuta 2013

Luukku 6 7 ja 8 - Meidän viikonloppu videolla

Huhhuh, nyt väsyttää ja Veeran pitäisi kanitkin siivota, mutta mikään ei haittaa tämän viikonlopun jälkeen! Suvi kaneineen (Lady ja Myrsky) tuli meille jo perjantaina aamulla ja he lähtivät tänään iltapäivällä. Lauantaina käytiin Äijälän pikkujoulunäyttelyssä ja Lady astutettiin Pyryllä (me niiin toivomme, että hänellä olisi masussa monta pientä tervettä poikasta). Veerasta oli ihana puhua jonkun kanssa kaniasioista kunnolla, kun montaa kani-ihmistä ei hän tunne. Emme mekään monesti pääse tutustumaan uusiin kanikavereihin. Tassumme ovat jo tunnottomat eikä silmäluometkaan pysy enään ylhäällä, joten lopun olellisen näette videolta. Jos jollain ei video toimi niin kerromme vielä tässä, että Pipsa, Myrsky ja Lady saivat kaikki 93,5p ja Peppi 91p. Lady sai palkinnot käsiteltävyydestä ja hyvästä turkista. Huomenna tulee luukku 9. Nauttikaa videosta, jonka musiikki nyt on mitä on. Sunnuntaista (tästä päivästä) ei videolla mitään materiaalia ole, mutta videon alle pistän kuvia (kuvat ei ole sunnuntailta vaan perjantailta) sekä jotain juttua sunnuntaista :).

Tässä vielä joitain kuvia videon lisäksi:

Tänään yritimme vielä astuttaa Ladya, mutta tämä rouva luuli Pyryä poikasekseen ja nuoli sitä kovasti. Siitä Pyry kyllä piti, sillä ei häntä ole kukaan pitkään aikaan nuollut. Tuosta nuolemisesta olisi ollut yksi tosi söpö video, mutta Veera ei löytänyt sitä, kun editoi tuota koostetta. Tänään oli myös aika paljon pakkailua ja siivousta sekä kanien kanssa yleistä olemista sekä juttelua. Esteitäkin vielä kokeiltiin Myrskyn kanssa ja ne onnistuivat ihan hyvin. Kokonaisuudessaan tänäänkin oli tosi kiva päivä, vaikka oikeastaan tylsä, koska Suvi sekä kanit joutuivat lähtemään. He olivat kuitenkin viihtyneet meillä, joten varmasti tapaamme vielä uudestaankin!

Terveisin: todella onnelliset puput

4 kommenttia

 1. Eikö sua yhtäb huoleta poikasten terveys kun noin vanhalla uroksella astutat naaraan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyry on terve ja todella hyvässä kunnossa ikäisekseen eli ei minua huoleta :). Olen tietenkin pitkään harkinnut onko tämä hyvä idea, mutta olen päätynyt siihen, että kyllä tämä on hyvä idea :). Kiitos kuitenkin kommentistasi ja siitä, että huolehdit tulevista poikasista! :)

   Poista
 2. Ei se uroksen ikä poikasiin vaikuta, kunhan on perusterve mutta uros kun ei hoida sitä synnytystä ja imetystä niin on ihan sama, että onko uros 6kk vai 6 vuotta, kunhan on terve muuten suvultaan ja itsekin terve. Iän myötä tuleva rupsahtaminen on normaalia kanilla kuin kanilla ja ei tietenkään ole mikää huono ominaisuus. Ja tietenkin se että vanhemmat urokset eivät kykene vältt. saamaan naarasta enää tiineeksi.

  VastaaPoista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!