19. joulukuuta 2013

Luukku 19 - valjaat ja hihnat

Ajattelimme tänään esitellä meidän kaikki valjaat sekä hihnat. Läheskään kaikkia noista ei käytetä, koska Peppi käyttää pelkkiä violetteja H-valjaita ja minä omenalapareita. Pyry taas ei käytä ulkoillessaan valjaita, joten kaikki verkkovaljaat ovat jääneet käyttämättömiksi. Ehkä niille löytyy vielä joskus jotain käyttöä. Aloitetaampa kuitenkin nyt!

Tässä meidän kaikki hihnat. Nuo saattaa vaikuttaa aika vähältä, mutta riittävät aivan hyvin meille. Eniten käytämme 3,  joka on 2,5m pitkä. 1 ja 2 joustavat kumpikin vähän. 1 Veera on voittanut arvonnassa, 2 Veera on ostanut eläinkaupasta valjaiden mukana ja 3 hän on tilannut täältä vähän aikaa sitten. Uusin noista hihnoista on kuitenkin 1.

Hihnojen lisäksi ulkoilemme joskus pihassa flexillä. Flexi on väriltään violetti ja kooltaan mini. Tätä käyttää eniten Peppi.

Tässä ovat minun lapavaljaat ja samalla talon ainoat laparit (suunnitelmissa olisi hankkia ensi keväänä toiset). Ne ovat punaiset ja niissä on omenoita. Kooltaan nämä ovat xs ja ne ovat juuri sopivat minulle. Nämä lapavaljaat on tilattu 3. hihnan kanssa samalla kertaa samasta paikasta.

Nämä ovat Pepin H-valjaat ja myös ainoat H-valjaat kotonamme. Eihän niitä kukaan muu edes käytä. Väriltään nämä ovat violetit ja sopivat hyvin yhteen violetin flexin kanssa. H-valjaat ostettiin Pyryä varten, mutta nykyään Pyry ei niitä käytä.


Tässä kuvassa vielä lopuksi meidän talon verkkovaljaat. 1 ja 2 on ostettu Faunattaresta ja 3 Veera on voittanut eräässä arvonnassa. Näistä 1 ovat ainoat sopivat, koska 2 ja 3 ovat liian suuret. Silloin, kun Pyry käytti valjaita hän käytti H-valjaiden lisäksi 1 valjaita. Nyt millekkään näille ei ole käyttöä, mutta Veera ei ole heittänyt niitä silti pois. Ehkä ne ovat odottamassa uutta kania.

Siinäpä ne olikin. Olen 99% varma, että jotkut valjaat unohtuivat, mutta Veera ei jaksa etsiä tätä postausta varten enempää. Huomisen luukun julkaisusta en ole aivan varma, koska silloin on aika kiireinen päivä, mutta saa nähdä miten käy :).

Terveisin: Pipsa-pupu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!