17. joulukuuta 2013

Luukku 17 - höpinää

Tänään minun oli tarkoitus mennä ulos Veeran kuvattavaksi, että saisimme tänne hauskoja lumikuvia, mutta idea ei ollutkaan tarkemmin ajateltuna kovin hyvä. Ulkona ei nimittäin ollut enään niin paljon lunta kuin viikko sitten ja pihaa peitti todella liukas jää. Päätin kuitenkin hyppiä esteitä sisällä ja touhuilla Veeran kanssa. Veeran ollessa koulussa minulla oli myös hauskaa. Hän oli nimittäin tehnyt aitaukseemme pari uutta tasoa, joita oli kiva tutkia.

Jouluunkaan ei ole enään kauaa ja enään seitsemän luukkua avaamatta blogimmekin joulukalenterissa. Jos teillä on postausehdotuksia niin otan niitä mielelläni vastaan. Emme kärsi ideapulasta, mutta olisi hauska tehdä sellaisiakin postauksia, joita tykkäisitte lukea. Rohkeasti siis vain kommentoimaan, millaisia postauksia juuri sinä tahtoisit lukea blogissamme. Toteutamme niitä parhaamme mukaan :). Sen voimme kuitenkin sanoa, että My Dayta videolla ei ole tulossa, koska sellaisen olen jo pari viikkoa sitten tänne pistänyt.

Terveisin: Peppi-pupuli <3

4 kommenttia

 1. Sulla on ihanan eläimellisiä kuvia!!(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän postaukseen en kerennyt kuvaamaan mitään, jos sitä tarkotit :P

   Poista
 2. täs on ehdotuksia 1, kaninpäivä video 2,ruoka postaus,3kanien tavarat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksista :). Joulukalenterimme loppui jo, mutta otamme ideasi huomioon ja teemme tässä joku päivä erikoispostausta :)

   Poista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!