24. marraskuuta 2013

Uusi ulkoasu + Twitter

Nyt on bloginkin ulkoasu päivitetty "hieman" jouluisempaan versioon, koska jouluun on enään tasan kuukausi (ja Äijälään kaksi viikkoa!). Tällä kertaa väriteemana (vähän liiankin räikeä) punainen, mutta koettakaa kestää :D. Joulun jälkeen tämä vaihtuu hieman rauhallisempaan eli ehkä vaaleansiniseksi. Bannerikin on uusi ja saattaa vielä vaihtua ennen joulua muuksi, mutta punaisessa teemassa silloinkin pysytään.

Sitten seuraavaan asiaan nimittäin me liityimme Twitteriin. Syy siihen on, että kaikista meidän elämän pienistä iloista on turha tänne alkaa kirjoittamaan, koska niitä on aivan liikaa. Nähdäksenne ne pienemmät kuulumiset teidän ei kuitenkaan tarvitse edes mennä Twitteriin vaan näette ne tämän meidän blogin sivupalkista Tweets-laatikosta. Teidän ei siis tarvitse käydä muualla kuin täällä blogissamme pysyäksenne ajan tasalla meidän kolmen pupusen kuulumisista.

Loppuun vielä postauksen piristykseksi talvinen video Pyrystä. Tämä pupu osaa tosiaankin olla jo ilman valjaita! Valjaista puheenollen ensi viikolla saamme ihanat lapavaljaat, joissa kyllä kelpaa ulkoilla ;).

2 kommenttia

  1. kiva blogi:) mistä saat tommosen ulkoasun? http://pupupojat.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!