19. marraskuuta 2013

Sisäaitauksen esittely kuvina

Voi että harmittaa, kun Lemmikkimessujen näyttelyiden viimeinen ilmoittautumispäivä on jo mennyt eikä jälki-ilmoittautumismahdollisuutttakaan ole (?). Olisimme niin mielellämme lähteneet kera Veeran  mukaan, mutta minkäs sille enää voi.. ensi kerralla olemme varmasti mukana! Onhan onneksi ainakin yksi näyttely tiedossa ja siihen on enää vajaa kolme viikkoa. Tuonne kyseiseen Äijälän näyttelyyn lähdemme me molemmat pupuset (Pipsa ja Peppi) sekä Veera, Suvi ja Suvin kanit (Lady ja Myrsky) mukaan, mutta Pyry jää kotiin. Pyryllä on sinä viikonloppuna jo aivan tarpeeksi hommaa.

Sitten asiaan! Ajattelimme pistää meidän sisäaitauksen esittelyn kuvina, koska on se ainakin jonkin verran muuttunut ja videon lataamisessa YouTubeen kestäisi ikuisuus. Luulemme myös, että kuvista saa paremmin selvää kuin videosta, joka olisi tehty pimeässä ja kiireellä.
Hauskaa tiistaita kaikille!
Terveisin: Peppi- ja Pipsa-pupu

9 kommenttia

 1. Mistä oot saanu noin paljon mattoja? (yms) Kun tuntuu, ettei täältäpäin mistään kirppiksiltä niitä löydy, ja minä en viitsi maksaa 100 euroa pienestä matosta, joka sottaantuu kuitenkin melko nopeaa kanien kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä on vain kertynyt vähän kaikkialta. Täällä päin kirpparit on täynnä tuollaisia :D

   Poista
 2. Kiva postaus muuten mutta mun mielestä ois kiva jos noi tekstit ois eri fontilla noissa kuvissa koska joistain ei saa selvää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mietin itsekkin, että noista ei kyllä kaikki varmaan saa selvää, mutta en uusia kuvia enää väsätä jaksanut.. Ymmärrän siis mielipiteesi hyvin :D

   Poista
 3. Kiva blogi :) aloin lukijaksi :)
  Käy kattoo mun kani blogi http://lavidadelconejo-milla.blogspot.fi/ :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja käyn katsomassa sinunkin blogisi ;)

   Poista
 4. Mielenkiintoinen postaus! :)

  VastaaPoista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!