13. lokakuuta 2013

Ostoksia Faunattaresta + kuvia

Eilen Veera kävi Faunattaressa ostamassa lisää Oxbowta ja pari pussia herkkuja meille. Pakko sanoa, että hyvä se paikka tosiaan on. Siellä on parempi palvelu kuin missään muussa eläinkaupassa ja upea valikoima erilaisia juttuja erilaisille lemmikeille kuten meille, kaneille. Eilen Veera myös teki todella suuren siivouksen aitauksessamme ja kaiken muun lisäksi hän pesi kaikki vessalaatikot, muovimatot ja aitauksemme kaapin. Sen lisäksi hän pisti kauniin värikkäät matot aitaukseen ja häkkien pohjille!
Nämä ostin tarjouksesta vain 1e per pussi! (norm. 9,50e)
Veera löysi myös jostain laatikon pohjalta "valjastarrat"(V.I.P ja POLICE), jotka oli joskus ostanut (mistäpä muualtakaan kuin) Faunattaresta. Innoissaan hän sitten kiinnittelin niitä valjaisiimme. Kokeillut Veera ei niitä vielä ole, mutta ehkäpä ensi viikolla kun syyslomakin hänellä on. Nyt on kokeiltu ja alempana hieman kuvia Pyrystä. Voi sitä iloloikkien määrää, kun Pyry huomasi ulkona olevan kuuran! Pyry hyppi pitkin poikin ainakin puoli metriä korkeita loikkia ja söi kuuraista ruohoa! Veera ei ollut nähnyt Pyryä pitkään aikaan niin iloisen ja onnellisen näköisenä. Taisi olla aika kivaa..!Hauskaa syksyä kaikille pitkä- ja lyhyt korvaisille sinne ruudun toiselle puolelle!
Terveisin: Pyry, Peppi ja Pipsa (eli me pitkäkorvaiset)

P.s. Jeee! Enää viisi neljä päivää niin lähdemme Häkkilään näyttelyyn! Lähdemme matkaan tosiaan perjantaina, iltapäivällä :).

8 kommenttia

 1. en ymmärrä yhtikäs mitään näitten ruuista tai häkeistä mutta sen voin sanoa että musta nää pitkäkorvat on aina perin hellyyttäviä tapauksia :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne ovat :D. Ja kiitos kivasta kommentista. Ymmärrän etteivät kaikki (varsinkaan he, jotka eivät omista kania) tajua näitä asioita, kun en itsekkään aina meinaa tajuta :)

   Poista
 2. siis aivan hirmuisen söpöjä pupuja! oon aina itse halunnut pupun, mutta en ole vain ikinä saanut aikaiseksi perehtyä niihin enempää. Jos joskus hankin pupuvauvan, niin etsin tämän blogin käsiini ja otan kaikki niksit käyttöön ;-) anna pupuille pusuja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aivan hirmuisen paljon tosi kivasta kommentista! Kerro minullekin ihmeessä jos/kun saat kanin! Neuvon sinua mielelläni!

   Poista
 3. Tosi kivoja ostoksia teit! Itekkin rakastan faunatarta :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, varsinkin nuo oxbow herkut olivat iloinen löytö :). Ja Faunatar on kyllä paras!

   Poista
 4. Rakastan sun blogia! Miten saat niin hyviä kuvia? Kieltämättä Faunataresta aina löytyy jotain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3. Ja en kyllä tiedä, miten saan hyviä kuvia :D, Kameranikin vain on mikä on.. Mutta kiva jos tykkäät :)

   Poista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!