31. lokakuuta 2013

Kanien leluja

Veera on viime aikoina tehnyt hirveästi leluja meille pahvista ja wc-paperirullista. Hyvähän se tietenkin on, koska meillä on paljon tekemistä ja nakerrettavaa. Eilen hän sitten teki näistä leluista videota, jossa hän esittelee ne sekä näyttää miten wc-paperirullapallo tehdään. Tietenkin hän oli ollut tyhmä  eikä ollut ottanut muiden tekemisestä videota, mutta ei sille enää voi mitään. Pepistä ja Pipsasta on tulossa mahdollisimman pian kuvia, kunhan Veera ensin korjaa kameransa. Sitten tämän postauksen kivoin juttu.. Veeran isä lupasi auttaa Veeraa tekemään kunnon esteitä meille! Jihuu! Suunnitelmissa olisi tehdä ainakin pystyeste sekä ehkä pituus- ja A-este.


 Tuli muuten taas aika pimeä video :O. Eikö se Veera osaa videota ottaa? No mutta toivottavasti saitte tuosta jotain irti..
Tuossa on kuva tuosta Veeran tekemästä pahvimatosta ja kaapistamme, minne hän sen pisti.

Terveisin: Pahvin nakertajat

P.s. Jollei joku tiennyt niin meille tulee tosiaan helmikuussa 2014 pieni uroskani. Poikanen on risteytys, joka sisältää hermeliiniä sekä vähän kääpiöluppaa ja leijonaharjasta. Veera odottaa sitä aivan hirmuisesti :3

7 kommenttia

 1. NOI pahvimatot on iha parhaita! Meijän puput rakastaa niitä :)

  VastaaPoista
 2. Ootko sie oppinu nuo pahvijutut tuolt jonku plogist? Hauskoja on, mutta oon jo useimmat jonku muun opettamina nähny. Mikssie teet just tuollaiset esteet ku pupuninja juuri teki? :) hauska blogisulla ttykkään lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kaikki vessapaperirullista tehdyt paitsi ton rinkulajutun oon keksinyt itse. Rinkulajuttua olen nähnyt niin monessa paikassa tehtävän niin päätinpä itsekkin kokeilla. Ja ton maton ohjeet katsoin yhdestä englannin kielisestä videosta YouTubesta, kun tylsyyteeni katselin erilaisia kaniaiheista videoita sieltä niin tuli tollanen vastaan ja olihan sitäkin pakko kokeilla. Tuohon estejuttuun on kyllä pakko sanoa, että ei ollut aavistustakaan, että se oli tehnyt ihan samanlaiset. Sori pupuninja :'(. Ajattelin siksi, noita koska ne olisi itselleni käytännöllisimmät ja rakentaessa helpommat kuin esim. kaarieste (vai mikä olikaan :D) tms. Ja niin kuin tekstissä lukee niin luultavasti teen vain korkeusesteen (tai korkeusesteitä) ja niiden kaveriksi saatan tehdä myös A-esteen tai pituusesteen. Sori, hirveen pitkä vastaus..

   Poista
  2. Anteeksi nyt vaan ano, mutta jokainen saa tehdä just sellaset esteet kun haluaa! Naurettavin kommentti aikoihin :D ja mua saa kyllä vapaasti matkiakkin jos haluaa, siksi mä kirjoitan blogia, että ihmiset sais inspiraatioita :) joten kommenttisi oli ihan turha.

   Poista
 3. Sun blogi on tosi kiva. :))

  www.pampuslife.blogspot.com

  VastaaPoista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!