13. kesäkuuta 2013

Paljon onnea Pyrylle!


Tuuli - Paljon onnea vaan

Maanantaina Pyry täytti vuosia. Tänä vuonna Pyrylle tuli 8 vuotta täyteen! Se on hieno ikä meille kaneille! Minä täytin toukokuussa 5 ja Pipsa täyttää heinäkuun 25. päivä 3 vuotta. Tiistaina Veera järjesti Pyrylle syntymäpäiväjuhlat! Siellä oli koristeita, syömistä, ohjelmaa ja jopa lahjoja! Pyry oli aivan innoissaan ja odotti oven edessä vieraita jo kauan ennen juhlien alkua. Me kökötimme Pipsan kanssa aitauksessa, joka on Veeran huoneessa. Tajusimme kuitenkin, että niin oli parhainta, koska Pyry on leikkaamaton. Pyry juoksenteli oven edessä odottaen vieraita ja Veera oli saanut paikat koristeltua. Herkutkin oli jo pistetty kulhoihin.
Pyry odotteli oven edessä vieraita
Ruokaa oli kaikille, meille sekä Veeran ystäville
Sitten saapuivat vieraat. Olimme kaikki aivan innoissaan. Me loikimme aitauksessa iloloikkia ja Pyry meni vieraiden syliin kerjäämään rapsutuksia. Kaikki tunkivat lahjat pyryn kuonon eteen ja hän repi papereita auki Veeran avustuksella.

Papereita oli kaikkialla ja Pyry nuuhki toinen toistaan hienompia lahjoja. Kuulimma Pipsan kanssa aitaukseen riemun huudot ja syntymäpäivälaulut. Kävi Veera meillekkin näyttämässsä Pyryn lahjoja. Saimme myös lohdutukseksi herkkutangot. Sitten ei enää harmittanut, vaikka Pyryllä oli uusia hienoja lahjoja.

Juhlien loputtua Veera piti Pyrylle syntymäpäiväpuheen ja vieraat lähtivät. Jäimme vielä juhlimaan Veeran kanssa ja pistämään herkkutankoja meille. Pyryllekkin syötettiin lahjaksi saaneitaan herkkuja. Odotamme innolla seuraavia syntymäpäiviä. Juhannuskin on pian ja sitä pääsemme juhlimaan ensi viikolla.

♥:llä Peppi

2 kommenttia

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!