26. toukokuuta 2013

Mää mää lampaani

Peppi, Pyry ja Pipsa pyysivät minua kertomaan hieman itsestäni ja tästä päivästä. Katsotaan, mitä tästä tulee..

Hei kaikki pitkäkorvat!

Olen siis Ninja ja asustelen tämän kesän Veeran ja hänen kaniensa kanssa. Olen tumma tai ainakin tummempi kuin Apila, joka asustelee kesällä täällä kanssani. Hän tosin oleskelee enimmäkseen Veeran siskon hoivissa. Villani on pörröistä ja olen 2kk vanha. Olen myös suloinen. Melkein yhtä suloinen kuin tämän blogin kirjoittajat!
Minä ja Apila

Aamu alkoi lähes normaalisti, Niemelän tilalla. Mutta kun minulle tuotiin heinää, oli heinää antamassa myös tyttö nimeltä Veera ja hänen vanhempansa. Näin hänen iloisesta ilmeestään, että hän olisi saamassa kesälampaan. Hän piteli korviaan, koska melu oli lampolassa valtava eikä hän ollut tottunut siihen. Pian minut ja Apila otettiin pois karsinasta ja ajattelin saisimmeko me tosiaan olla ne onnekkaat, jotka pääsevät kesälampaiksi Veeralle.

Pian minulle selvisi, että olisimme tosiaan lähdössä Veeralle. Meidät pakattiin kuomukärryyn ja lähdimme matkaan. Kun olimme perillä, Veera huomasi meidän olevan aivan rauhassa lepäilemässä. Sitten alkoi kaikki hauska! Pompimme ja loikimme aivan innoissaan aitauksessa Veeran pihassa. Ajattelin olla Veeralle kiltti, joten annoin hänen silitellä minua ja nuolin hänen käsiään. Meistä tulee varmaan hyvät kaverukset! Oli myös ihana päästä ensimmäistä kertaa eläessää ulos. Olinhan syntynyt vasta tänä keväänä. Pihassa kuljin koko ajan Apilan kanssa, koska olihan hän minua puoli kuukautta vanhempi ja paljon viisaampi. Tässä vielä hieman iloisia hetkiä aitauksesta


Mää mää
Ninja

P.s. Tahdon kiittää Veeran naapureita, jotka antoivat minulle kauniin ruskean kaulapannan ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!